PASAMED ON-LINE ORVOSI TANÁCSADÁS

A PASAMED munkatársai a COVID 19 vészhelyzetben is kiemelkedően fontosnak tartják, hogy folyamatosan segítsék betegeiket. Elhatároztuk, hogy meglévő és új pácienseink részére online tanácsadást fogunk nyújtani. Ez a tanácsadás az orvosi és a gyógytorna szolgáltatást érinti. A konzultáció történhet telefon, WhatsApp, Viber, Skype, FaceTime, Zoom vagy Messenger kapcsolaton keresztül.

 

Szolgáltatásainkat mindazoknak ajánljuk, akik jelenleg kényszerből otthonukban vagy külföldön tartózkodnak és segítségre szorulnak. Betegeink műtét utáni felépülésében, megkezdett konzervatív terápiák folytatásában, ill. kezelésre vagy műtétre váró betegeinknek az addigi bizonytalan hosszúságú időszak minél biztonságosabb átvészelésében szeretnénk segítséget nyújtani. Video közvetítés segítségével lehetőségünk lesz az érintett végtag (duzzanat, mozgásterjedelem, sebek) megtekintésére, orvosi eredményeik, leleteik áttekintésére, tanácsadásra. Gyógytornászaink a lehető legkreatívabb módon fogják videó hívások segítségével a foglalkozásokat megtartani, a rehabilitációt segíteni. 

FONTOS, hogy az online konzultáció során kizárólag tanácsadásra kerül sor, természetesen a jól ismert okok miatt személyes vizsgálatra nincs lehetőség. A megküldött és közölt információk alapján munkatársaink legjobb tudásuk és tapasztalatuk alapján fogják megpróbálni Önt segíteni ebben a szükséghelyzetben, de vizsgálat nélkül felelősséget nem tudnak vállalni. Amint a szükséghelyzet elmúlt, rendelőnk mindenképpen várja Önt egy szokásos szakorvosi vizsgálatra a megfelelő további ellátás céljából.

 Bejelentkezés

Az online szakorvosi konzultációkra a megszokott telefonszámokon ( 0630 408 1265 és/vagy 0630 655 1467) van bejelentkezési lehetőség, munkanapokon 11.00-17.00 között. A konzultációk tervezett időtartama kb.15 perc. Minden esetben a PASAMED munkatársa fogja Önt az egyeztetett időpontban hívni (a megadott időponthoz lehető legközelebbi időben, sajnos kisebb csúszásokkal azért számolni lehet).

Bejelentkezéshez a szokásos információkra van szüksége adminisztrátorainknak:

  • Tanácsadás oka (pl. műtét utáni állapot, megkezdett kezeléssel kapcsolatos kérdések, későbbi műtéti/kezelési igény)
  • A tanácsadás előtt, a korábbi leleteit kérjük e-mailen küldje el az adminisztrátor által egyeztetett időpont előtt a tanácsadást végző szakorvosunk részére.
  • Kiválasztott kommunikációs applikáció és a hozzá tartozó felhasználóneve 

Az online gyógytorna konzultációra a megszokott módon direkt a gyógytornászoknál kell időpontot kérni: Takács Judit: 0620 800 5188 és Tóth Ildikó: 0630 253 3952 

A szolgáltatás díja

   Az On-line gyógytornák térítési díja 3.500 Ft/alkalom (egy foglalkozás, 45 perc).  A korábban megvásárolt bérleteket a szükségállapot megszűnte után továbbra is lesz lehetőség használni.

   A PASAMED szakorvosai a jelen szolgáltatást azért vezetik be, hogy betegeiknek segítsenek, éppen ezért – figyelembe véve, hogy sokan igen nehéz helyzetbe kerültek –, az orvosi konzultációkra kötelező díjfizetés nincs. Mivel a megszorítások cégünket is igen erősen érintik és megterhelik, ezért amennyiben Ön megteheti, önkéntes hozzájárulását – 8.000 Ft/konzultáció – köszönettel elfogadjuk (átutalás). 

Jelen szolgáltatásunk ajánlatát a COVID 19 vészhelyzet végéig szeretnénk fenntartani.

Diagnosztika

Magánrendelőnkben elsősorban mozgásszervi sérüléseket és degeneratív elváltozásokat kezelünk. A pontos diagnózis felállítását segíti a modern, korszerű képalkotó diagnosztika.

Rendelőnkben Ultrahang és Röntgenkészülék áll rendelkezésre 

Consultation

Mozgásszervi rendelőnk az ortopédia és sportsebészet mellett gyermekortopédia, érsebészet és dietetika szakrendeléseknek ad helyet.

Szakorvosaink szoros együttműködésben segítik pácienseink felépülését.

Rehabilitáció

A sérülésekből való felépülés, a műtét utáni rehabilitáció vagy fájdalomcsökkentés céljából rendelőnkben többféle rehabilitációs eljárás is elérhető:

Fizikoterápia , Gyógytorna, Masszázs– és Lökéshullám-terápia.

The Pasaréti Sport Health Center (PASAMED) has been operating since 2006 in the Vasas Pasaréti Sports Center. Two private surgeries, a radiology examiner with circular radiation protection, a separate physiotherapist, and a physiotherapy rehabilitation room allow PASAMED doctors and staff to provide our guests with complete care.

Kapcsolat

Appointment and information:
+36 30/408-1265
(Mo-Fr: between 11 am -5 pm)
Address: Vasas Pasaréti Sportcentrum,
1026 Budapest, Pasaréti str 11-13.


 

Scroll to Top