1985. márciusában születtem.

Dietetikusi diplomámat a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi karán szereztem 2011-ben. Szakdolgozatomat sporttáplálkozás témakörben írtam (Táplálkozási ajánlás kajak-kenu sportolók számára), mivel a tanulmányaim kezdetétől ez a szakterület vonzott leginkább.

A diploma megszerzését követően az Országos Sportegészségügyi Intézetben (közismertebb nevén Sportkórházban) helyezkedtem el és dolgoztam 2018. végéig. Ez idő alatt két nyári- és két téli olimpiai cikluson keresztül voltam a sportolók egészségügyi szűrését végző csapat tagja.

2016 őszétől óraadó tanárként elméleti és gyakorlati oktatást végzek a Semmelweis Egyetem Dietetikus Bsc és Táplálkozástudomány Msc képzéseinek sporttáplálkozás témájában.

A sportolók táplálkozásán kívül a szénhidrát anyagcsere zavarok, azon belül a 2-es típusú diabetes és az inzulinrezisztencia témája foglalkoztat. Társszerzője vagyok a „160 grammos szénhidrátdiéta – Az életmódkönyv” című népszerű recept- és életmódkönyvnek is.

2017. óta a Magyar Öttusa Válogatott dietetikusa vagyok. Több hazai rendezésű versenyre (Világkupa, Fedettpályás Nemzetközi Bajnokság) és edzőtáborba kísértem el őket szakmai felügyeletet gyakorolva. 2018 novemberében volt szerencsém a következő nyári olimpia helyszínére szervezett edzőtáborba, Tokióba elkísérni őket, feltérképezni és felkészíteni a csapatot a 2020-as játékok várható étkezési kihívásaira.

2018 nyarától az FTC Női Kézilabdacsapat mellett látok el dietetikusi feladatokat.

Tagja vagyok a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének, a Magyar Sportorvos Társaságnak és az Országos Dietetikus Címtárban is megtalálható vagyok.

A személyes tapasztalat rengeteg információval segíti a munkám, ezért rendszeresen teniszezek és futok szabadidőmben.

Szakmai önéletrajz